Logo IRIS

WEBINAR // RPA4Healthcare

Robotic Process Automation in de Gezondheidszorg

1 april 2021 van 14:00 – 14:45

In dit 45 minuten durende webinar laten IRIS en Parplex u kennismaken met Robotic Process Automation. Cases uit de praktijk, geïmplementeerd in verschillende ziekenhuizen, tonen een ongelooflijk rendement op hun automatiseringsinitiatieven. Neem deel aan dit webinar en ontdek hoe zij dit hebben gerealiseerd!

Registreer hier

Webinar

  • 1 april 2021, van 14:00 – 14:45
  • Gratis deelname
  • Voor IT, Business gebruikers en Management
Hoogste tijd om te registreren!
RPA webinar
0
0
0
Weeks
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Totaal aantal uren per dag gespendeerd aan vijf ziekenhuisprocessen*

*De vijf processen worden toegelicht tijdens het webinar, inclusief een uitleg hoe automatisering resulteert in operationele efficiëntie.

Over RPA

Robotic Process Automation (RPA) is softwaretechnologie die door iedereen eenvoudig te gebruiken is om digitale taken te automatiseren. Met RPA creëren softwaregebruikers softwarerobots, of “bots”, die kunnen leren, imiteren en vervolgens -op regels gebaseerde- bedrijfsprocessen kunnen uitvoeren. RPA stelt gebruikers in staat bots te creëren door menselijke digitale handelingen te observeren. Laat uw bots zien wat ze moeten doen, en laat ze vervolgens het werk doen. RPA software bots kunnen communiceren met elke applicatie of systeem op dezelfde manier als mensen dat doen – behalve dat RPA bots de klok rond kunnen werken, en dit non-stop, veel sneller en met 100% betrouwbaarheid en precisie doen.

Over IRIS

Met een team van 50 informatiemanagement-experts levert IRIS technologie en diensten om bedrijven te begeleiden bij de verschillende stappen van hun digitale transformatie, met de inzet van een uitgebreid portfolio met oplossingen voor Smart Capture, Content Management, Case Management, Collaboration, Robotic Process Automation en Customer Communications Management. IRIS is onderdeel van Canon Benelux.

Over Parplex

Parplex is een jong bedrijf met veel ervaring in het automatiseren van ziekenhuisprocessen. De kennis van waar prioriteiten te stellen en welke valkuilen te bewaken zorgen ervoor dat de toegevoegde waarde van Parplex groot is bij de implementatie van RPA voor ziekenhuizen.